1. De zon als bron
2. De klant als partner
3. Het dak als werkplek
4. Het proces als visitekaartje
5. Solar als de toekomst1. De zon als bron

De zon is de belangrijkste bron van hernieuwbare energie op aarde en stelt ons in staat een einde te maken aan de huidige vorm van energieverbruik. Milieuvervuiling en klimaatverandering zorgen ervoor dat de verbranding van fossiele brandstoffen geen houdbare energiebron is. Vandaar dat Sunrock, ruim tien jaar geleden, de keuze heeft gemaakt voor solar. Wij verzorgen de ontwikkeling, realisatie, financiering en het beheer van efficiënte zonnedaken op zakelijke locaties, die voor jarenlange energieproductie zorgdragen en bijdragen aan een duurzame toekomst.

2. De klant als partner

Sunrock versnelt de verduurzaming van commercieel vastgoed en bouwt een toekomst-bestendig bedrijf met een 100% duurzame gebouwgebonden asset basis. Hoewel we voor grote partijen werken, geloven we in een persoonlijke en betrokken benadering. We zien de klant als partner, met zijn of haar eigen wensen en eisen. Daar gaan we dan ook altijd vanuit. Om ons vervolgens te onderscheiden met een professionele aanpak die ertoe leidt dat onze partner kan profiteren van de voordelen van een zonnedak. We brengen geen onzekerheid, zorgen en gedoe. We brengen gemak, zekerheid en resultaat.

3. Het dak als werkplek

Vanuit de overtuiging dat de bebouwde omgeving niet alleen een grootgebruiker van energie is (40% van het totale energieverbruik), maar vooral ook een potentiële bron van zonne-energie, legt Sunrock de focus op dakgebonden zonne-energie productie. Er is veel ongebruikte oppervlakte beschikbaar op daken ten behoeve van zonne-energie en in de bodem als warmtebron, waardoor productie en consumptie van energie op efficiënte wijze bij elkaar kunnen worden gebracht. Ofwel; gebouwen worden producenten en consumenten van energie.

4. Het proces als visitekaartje

Sunrock werkt als betrouwbare en professionele partner met eigenaren van gebouwen en andere oppervlaktes die geschikt zijn voor de opwekking van zonne-energie. Wij nemen onze partners al het werk uit handen en verzorgen, samen met leveranciers van goederen en diensten, distributeurs van energie, overheden en financiers van zowel risicodragend als vreemd vermogen, het hele proces. Daarbij onderscheidt Sunrock zich van andere spelers in de markt, door de focus op zowel operational excellence alsmede schaal en professionaliteit.

5. Solar als de toekomst

In de afgelopen 10 jaar heeft Sunrock zich bewezen met grootschalige en aansprekende solar-projecten op logistieke daken. Inmiddels zijn wij één van de grootste onafhankelijke solar-specialisten in de Benelux. We streven ernaar om in de nabije toekomst uit te groeien tot dé solar-marktleider in Europa. De absolute nummer 1 die, samen met haar partners, op de daken van zakelijk vastgoed verder bouwt aan een duurzame toekomst. Een toekomst met een van de belangrijkste pijlers in de energietransitie: zonne-energie.