Sunrock heeft haar team weer uitgebreid met de komst van een CFO, een projectmanager, administratief medewerker en een asset manager.

Linksboven productmanager Martijn van Wijngaarden: Martijn is productverantwoordelijk bij Sunrock. Hij is ervan overtuigd dat binnen dit decennium het energielandschap volledig digitaal en duurzaam zal zijn en is bij Sunrock gekomen om dat proces te versnellen.

Rechtsboven administratief medewerker Marjolein Tick: In de zomer van 2016 heeft Marjolein haar opleiding tot bedrijfsadministrateur afgerond en heeft sinds die tijd als assistent accountant gewerkt bij twee verschillende accountantskantoren.

Linksonder asset Manager Martin Horstink: In zijn carrière heeft hij tot nu toe bijna het hele duurzame energielandschap aan zich voorbij zien komen. Hij heeft daarbij een scherpe focus ontwikkeld op het gebied van technische en financiële optimalisatie van energiesystemen, zowel technisch als procesmatig. Met zijn analytische kwaliteiten doorgrond hij snel problemen en vertaalt hij dit naar handzame oplossingen. Dit zet hij nu in voor onze zonneparken. Eruit halen wat erin zit!

Rechtsonder CFO Esther Pool: Esther is Registeraccountant en heeft met meer dan 15 jaar ervaring als financial professional veel expertise opgebouwd in auditing, accounting & reporting en business control.
Samen met haar man en 3 jonge jongens, heeft ze met 10 stellen een duurzaam oud schoolgebouw uit 1910 tot woongebouw ontwikkeld, inclusief warmtepomp, zonnepanelen op het eigen dak en een zonnestroom-installatie op een geleased gemeentedak. Sunrock in het klein!