Sunrock breidt verder uit!

Sunrock heeft haar team weer uitgebreid met de komst van een project manager, een business developer, een legal counsel en een junior project manager.

Linksboven project manager Michel Raijmakers: Na jaren werkzaam te zijn geweest in de logistiek en de IT, heeft Michel in april 2019 de overstap gemaakt naar Sunrock in de functie van Project Manager. Michel wordt gedreven door het kunnen werken aan tastbare en duurzame resultaten die bijdragen aan een betere wereld. Michel heeft een master in Supply Chain Management van de Universiteit Twente.

Rechtsboven legal counsel Priscilla Meijer: Priscilla is sinds januari 2019 werkzaam bij Sunrock als Legal Counsel. Priscilla is o.a. werkzaam geweest als advocaat bij een Advocatenkantoor in Amsterdam en als Legal Counsel bij Stater (dochter van ABN AMBRO). Binnen Sunrock is Priscilla verantwoordelijk voor de juridische aangelegenheden.

Linksonder Business developer Remco Mulder: Remco heeft een intrinsieke motivatie voor duurzaamheid en de ambitie om met zijn doeners-mentaliteit de energie transitie te versnellen. Met een achtergrond in ondernemerschap (STORM, Spike) en als projectontwikkelaar van grondgebonden zonneparken, zal Remco bij Sunrock de GWS-divisie gaan opzetten. Remco heeft een Master in Sustainable Energy Technology aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Rechtsonder junior projectmanager Chris van Nierop: Chris is sinds maart 2019 werkzaam bij Sunrock als junior project manager, na het afronden van een Master in Sustainable Energy Technology aan de Technische Universiteit Delft, met een specialisatie in zonne-energie. Binnen Sunrock houdt hij zich voornamelijk bezig met technisch asset management en beheer- processen.