Sunrock versterkt haar team!

Sunrock heeft haar team onlangs uitgebreid met de komst van een project developer, een business developer, een junior project manager en een junior project developer.

Linksboven project developer Hugo Willink. Voordat Hugo bij Sunrock is gestart, was hij ruim vijf jaar werkzaam als sales- en projectmanager in de human resources sector. Hij beschikt over een Master in Environmental Economics van de Vrije Universiteit te Amsterdam en heeft een grote interesse in energy en renewables. Als project developer brengt Hugo projecten van start naar finish en maakt zo een blijvende impact op de energietransitie.

Rechtsboven business developer Sharon Verhaaf. Sharon is na haar management opleiding bij Schoevers haar carrière gestart bij een internationaal reclamebureau. Een aantal jaar was zij werkzaam in een coördinerende rol tot haar interesse werd gewekt door de meer commerciële functies. Na jaren als Key-accountmanager ervaring op te hebben gedaan in de media wilde zij graag werken met een tastbaar product als vastgoed. Haar kwaliteiten in het adviseren en verbinden kan zij nu bij Sunrock verder gaan ontwikkelen waarbij ook zij haar bijdrage levert aan de verduurzaming van Nederland.

Linksonder junior project developer Josephine Roovers. Josephine heeft voordat zij bij Sunrock is gestart, haar ervaring opgedaan bij o.a. Loyens & Loeff, het UWV en de Rabobank. Josephine wil zich graag inzetten voor een maatschappelijk betrokken organisatie en tegelijkertijd haar commerciële kant ontwikkelen. Bij Sunrock heeft zij deze uitdaging gevonden. Josephine heeft een Master in European Law van de Universiteit Maastricht.

Rechtsonder junior project manager Bart Schot. Bart is sinds juni 2019 werkzaam bij Sunrock als junior projectmanager, na het afronden van een European Master in Sustainable Energy System Management aan de Hanzehogeschool Groningen / EUREC Brussel. Na meerdere stages en specialisaties in het buitenland is Bart weer geland in onze hoofdstad om voor Sunrock zonneparken te ontwikkelen.