Sunrock
Sunrock is een dynamisch, professionele en snelgroeiend projectontwikkelings- en exploitatiebedrijf in de zonne-energiesector. We ontwikkelen projecten van begin tot eind en houden gerealiseerde projecten in eigendom tijdens de hele looptijd van het project. Onze portefeuille bestaat momenteel vooral uit grote zonne-installaties op daken van industriële en logistieke hallen, waarin we in de afgelopen drie jaar marktleider zijn geworden.

Binnen Sunrock diversifiëren we nu ook naar de large projects (grondgebonden- en floating systemen) en het buitenland. Dit biedt dus ook voldoende doorgroeimogelijkheden. Op dit moment heeft Sunrock een portfolio van meer dan 550MW in de ontwikkelfase. Hiervan hebben we reeds 100MW gerealiseerd in 2019 en staat er 200MW op de planning om te realiseren in 2020.

Welke werkzaamheden horen bij deze functie?
Als Junior Project Manager werk je in het Development team tijdens verschillende fases van een project. Je ondersteunt de Project Developers bij het opzetten van de technische en commerciële optimale uitvoering van elk project. Je maakt het eerste ontwerp van de zonnesystemen, voert een haalbaarheidsstudie en opbrengstanalyse uit en brengt aanbiedingen uit. Tijdens de realisatie van projecten ben je nauw betrokken bij de gehele coördinatie, planning en uitvoering en onderhoud je contacten met alle betrokken stakeholders. Hierbij houdt je rekening met planning, kwaliteit, veiligheid en budget. Daarnaast help je bij het aanvragen van SDE+ subsidies, ga je op site visits door heel Nederland en help je bij het monitoren van de projecten na oplevering.

Wat verwachten we van jou?

 • Een afgeronde relevante HBO/ WO-opleiding;
 • Startersfunctie – bij voorkeur tot 2 jaar werkervaring;
 • Ervaring in de energiesector, op het gebied van duurzame energie is een voordeel;
 • Je bent proactief, positief ingesteld en flexibel;
 • Vloeiend in zowel Nederlands en Engels;
 • Persoonskenmerken: go-for-it mentaliteit, strategisch sterk, gedreven, communicatief sterk, resultaat- en klantgericht, leergierig en natuurlijk humor!

Wat biedt Sunrock jou?

 • Dynamische organisatie waar veel ruimte is voor eigen ideeën;
 • Hecht team van gemotiveerde collega’s;
 • Bijdragen aan de verduurzaming van Nederland in een ondernemend en innovatief bedrijf;
 • Werkplek waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen;
 • Divers en uitdagend takenpakket;

Sunrock is een jonge en dynamische organisatie waar veel van je wordt verwacht maar ook ruimte is voor plezier; gezonde en lekkere gezamenlijke lunch, 2 keer in de week mogelijkheid tot sporten met een trainer, jaarlijkse wintersport en natuurlijk een borreltje op z’n tijd! (Zodra Covid-19 dit weer toelaat.)

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar:

info@sunrock.nl

t.a.v. Wessel Wisman

o.v.v. Sollicitatie Junior Project Manager